ONS TEAM

Geert
Geboren en getogen in Oud Gastel. Op het landbouwbedrijf van zijn ouders waren al vroeg ponies en later paarden. Geert en zijn broer Jan hebben tot hun 18e pony gereden.
Na zijn 18e is hij bij de paarden gestart met Olivier, een super leerpaard. Ondertussen hadden zijn ouders al enkele jonge paarden op stal en fokten daarmee een veulentje. In 1987 is Esther op stal gekomen als jaarling. Esther is op zijn 3e zadelmak gemaakt en ingereden door een goede vriend, Geert had nog andere paarden ter beschikking uit de eigen fokkerij. Toen Esther Z startgerechtigd was heeft Geert haar overgenomen en daarmee is de liefde voor deze stam begonnen. Haar oudste dochter Ilona liep toen ook al Z en haar karakter was super.

Intussen kreeg de fokkerij meer en meer betekenis en werd de akkerbouw iets geminderd en de veehouderij afgebouwd. Met de komst van de rijhal heeft het sport gedeelte meer mogelijkheden gekregen.

Geert is vaste deelnemer op de Brabantse kampioenschappen en op de KWPN /KNHS kampioenschappen. Hij heeft intussen 8 keer deelgenomen aan het WK Jonge springpaarden in Lanaken.

Tevens is Geert al meerdere malen op Indoor Brabant, Jumping Amsterdam en Jumping Mechelen gestart.

Marie-Louise
Geboren in de NoordOostPolder en opgegroeid in Kruisland. Op het gemengd bedrijf van haar ouders waren al vroeg ponies aanwezig. Samen met zus en broers werden heel veel ponywedstrijden bezocht.

Op haar 17e heeft ze de overstap naar de paarden gemaakt met een jong paard. Na deze kwamen er meer paarden onder het zadel. Naast de studie werd de vrije tijd besteed aan paardrijden of met Geert naar springwedstrijden gaan.

Nadat Geert en Marie-Louise in 1991 getrouwd zijn is ze paarden van Geert's ouders gaan rijden. In 1998 heeft ze haar eerste eigen veulen gekocht, Rivana. Die is opgeleid tm de Lichte Tour en wordt nu voor de fokkerij ingezet. Tussendoor werden er andere jonge dressuurpaarden opgeleid en weer verkocht.

Tot 2009 had ze een fulltime baan bij Philips Lighting. Toen de fabriek gesloten werd is ze aan het avontuur thuis begonnen.

In 1999 en 2002 werden de kinderen geboren en stond sport op een iets lager pitje

Sinds 1993 KNHS jury, sinds 2015 tm de LichteTour.

Bas
Geboren in 1999 in Roosendaal. Bas was tot zijn 10e niet of nauwelijks geinteresseerd in paarden of ponies. Toen Eline in 2008 een nieuwe pony kreeg pikte hij deze direct in. Vele uren hebben de kinderen op hun pony door het bos gesjouwd en wij met de mauntiain bike ernaast.

Bas wilde in oktober 2010 ook wedstrijden gaan rijden maar wel een springparcours. Gelukkig was het dressuurpunt zo gehaald en kon hij van start in de springsport. Zo super ging dat nog niet dus werd een andere pony gezocht en daarmee had Bas een goede klik.

Op zijn 12e is Bas een beetje op Vesther gaan rijden en kort daarop is hij bij de paarden gestart. In de zomer daarop heeft hij de definitieve overstap naar de paarden gemaakt.

Bas is Brabants en Nederlands kampioen, heeft deelgenomen aan Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en enkele Internationale wedstrijden tot en met CSI 4*.

Eline
Geboren in Oktober 2002 en toen ze net kon lopen was ze graag in de stal te vinden. Dat is een beetje overgegaan en in 2008 kwam het weer terug. Zomer 2010 start ze met wedstrijden rijden. Beetje dressuur, beetje springen maar vooral heel gezellig. Ponykamp, bosritten,strandritten en team dressuur vindt ze erg leuk.

Zomer 2016 wordt de definitieve overstap naar de paarden gemaakt. Ze wordt erg groot voor haar pony waar ze die winter een korte dressuurcarriere had.

Ze begint in de springring met Vesther en kort daarna krijgt ze ook Hastha onder het zadel. Augustus 2017 komt Bardesther bij Eline onder het zadel.

Eline heeft deelgenomen aan meerdere Brabantse en Nederlands kampioenschappen, Indoor Brabant en startte eind 2017 voor het eerst Internationaal.

Mandy
Sinds 2006 komt Mandy bij ons en rijdt elk jaar een jong paard in. Ze doet dat naast haar baan. Ze brengt deze paarden ook uit op wedstrijden.

Als wij een dagje weg zijn runt Mandy de stal.